• Тимчасово недоступний
Frontline Фронтлайн Комбо Спот-Он Краплі Від Кліщів Та Бліх Для Собак 40-60 кг 1 Штука
search
  • Frontline Фронтлайн Комбо Спот-Он Краплі Від Кліщів Та Бліх Для Собак 40-60 кг 1 Штука

Frontline Фронтлайн Комбо Спот-Он Краплі Від Кліщів Та Бліх Для Собак 40-60 кг 1 Штука

Frontline Фронтлайн Комбо Спот-он краплі від кліщів та бліх для собак 40-60 кг 1 штука

Штрих-код: 21159920
Артикул: TRI
Кількість
Тимчасово недоступний

Опис

Frontline (Фронтлайн) Комбо собак 40-60 кг - інсектоакарицидної препарат, що містить в якості діючої речовини фіпроніл і S-метопрен, а також допоміжні речовини і розчинники. Краплі забезпечують надійний захист для собак 40-60 кг від кліщів на строк 4 тижні, від бліх на термін 12 тижнів, від личинок бліх на термін до 32 тижнів.

Фронтлайн Комбо застосовують для боротьби з блохами, вошами, волосоїдів та кліщами (іксодових, хейлітелламі) собак і кішок.

Фронтлайн Комбо має виражену контактним інсектоакарицидної дією, активний відносно преімагінальних та імагінальних фаз розвитку вошей, бліх, волосоїдів та кліщів (іксодові, хейлітелли), що паразитують на собаках і кішках.

Фронтлайн Комбо Спот-он протягом 24 годин поступово розподіляється по всій поверхні тіла і забезпечує захист тварин від ектопаразитів, тривалість захисту тварин від кліщів: у кішок - 15 - 21 день, у собак - 1 місяць. Тривалість захисту тварин від бліх: у кішок - 1,5 місяця, у собак - 2 - 2,5 місяці

Механізм дії фіпронілу, що входить до складу Фронтлайн Комбо полягає в блокуванні ГАМК-залежних (ГАМК (гаммааминомасляной кислота) рецепторів паразитів, порушення передачі нервових імпульсів, що призводить до паралічу і загибелі ектопаразитів.

S-метопрен пригнічує ювенільний гормон, який сприяє утворенню хітину, порушуючи тим самим, розвиток блохи на стадії яйця і личинки.

При нанесенні на шкіру препарат не всмоктується, а поступово, протягом 24 годин, розподіляючись по поверхні тіла і, резервуючи в сальних залозах, надає тривалий інсектоакарицидної дію в місцях локалізації ектопаразитів.

Фронтлайн Комбо за ступенем впливу на організм відноситься до малонебезпечних речовин, в рекомендованих дозах, не робить шкірно-резорбтивної, сенсибілізуючої, ембріотоксичної, тератогенної та мутагенної дії.

Дози і спосіб застосування:

Препарат використовують шляхом топікального (точкового) нанесення препарату на шкіру.

Перед обробкою у піпетки відламують кінчик, розсовують у тварини шерсть в області спини (між лопатками) і, натискаючи на піпетку, наносять препарат на шкіру в одну або кілька точок.

Залежно від виду і маси тварини використовують піпетки Фронтлайн Комбо різного об'єму.

Фронтлайн Комбо застосовують для лікування отодектоза (вушної корости). З цією метою закопують в кожне вухо по 4-6 крапель (краплі обов'язково вводять в обидва вуха). Для рівномірного розподілу препарату вушну раковину складають навпіл і злегка масажують її підставу. Залишок препарату в використовуваної пипетке (в розрахунку на масу тварини), наносять на шкіру між лопаток (однократна обробка). Препарат не дозволяється застосовувати при прориві барабанної перетинки.

Препарат Фронтлайн Комбо застосовують для боротьби з блохами, вошами, волосоїдами та кліщами (іксодові, хейлітелли, отодектоси) котів та собак, шляхом топікального (точкового) нанесення препарату на шкіру.

Обробку тварин проводять на відкритому повітрі або в добре провітрюваному приміщенні при відкритих вікнах (кватирках).

При сильному ураженні тваринного вошами, блохами, волосоїдів, рекомендується проводити обробку один раз на місяць. Якщо тварина миють частіше 2 разів на місяць рекомендується скоротити інтервал між обробками до 3 тижнів.

Запобіжні заходи:

Препарат Фронтлайн Комбо забороняється застосовувати цуценятам і кошенятам молодше 8-тижневого віку.

Не рекомендується мити тварин протягом 48 годин після обробки препаратом, а також використовувати інші інсектоакарицидні кошти.

При попаданні в очі викликає слабке подразнення.

Склад: Фіпроніл 9,8%, S-метопрен 8,8% та допоміжні речовини (поливидон, полісорбат)

Детальніше про товар

Артикул TRI

Характеристики

Характеристики

Країна-виробник товару
Франція
Тип тварини
Собаки
Порода
Великі
Середні
Різновид товару
Frontline DOG
Різновид_ ідентифікатор
комбо 40-60 кг
Тип засобу
піпетки
Лікарська форма
Піпетки

Спеціальні артикули

Спеціальні артикули

код EAN13
21159920