• Тимчасово недоступний
Frontline Фронтлайн Спот-Он Краплі Від Кліщів Та Бліх Для Собак 20-40 кг 1 Штука
search
  • Frontline Фронтлайн Спот-Он Краплі Від Кліщів Та Бліх Для Собак 20-40 кг 1 Штука

Frontline Фронтлайн Спот-Он Краплі Від Кліщів Та Бліх Для Собак 20-40 кг 1 Штука

Frontline Фронтлайн Спот-он краплі від кліщів та бліх для собак 20-40 кг 1 штука

Штрих-код: 2000981200305
Артикул: TRI159924
Кількість
Тимчасово недоступний

Опис

Frontline (Фронтлайн) Спот-он для собак 20-40 кг - інсектоакарицидної препарат, що містить в якості діючої речовини фіпроніл, а також допоміжні речовини і розчинники. Краплі забезпечують надійний захист для собак великих порід від кліщів на строк 4 тижні і від бліх на термін 8 тижнів.

Фіпроніл, що входить до складу препарату блокує рецептори ГАМК паразита і має виражену інсетіцідним і акарицидну дію відносно вошей, бліх, волосоїдів та кліщів (іксодові, хейлітелли, отодектоси) паразитують на собаках і кішках. Препарат ефективний на всіх стадіях розвитку паразитів.

Фронтлайн Спот-он не є препаратом системної дії, він накопичується в епідермісі і сальних залозах тварини і надає контактну інсектоакарицидну дію на ектопаразитів.

Фронтлайн Спот-он протягом 24 годин поступово розподіляється по всій поверхні шкіри і забезпечує захист тварин від ектопаразитів, тривалість захисту тварин від кліщів у кішок 15-21 день, у собак 2-25 міс.

Повторні обробки тварин проводять по закінченню вказаних термінів.

Фронтлайн Спот-он за ступенем впливу на організм відноситься до групи малотоксичних речовин, не робить шкірно-резорбтивної, сенсибілізуючої, ембріотоксичної, тератогенної і мутагенної дії.

Побічних явищ та ускладнень у тварин при застосуванні препарату Фронтлайн Спот він немає

Застосування:

Застосовують для знищення комах та іксодових кліщів, які паразитують на собаках, а також захисту тварин від їх нападу шляхом топікального (крапельного) нанесення препарату на шкіру.

Фронтлайн Спот-Он застосовують для лікування отодектоза (вушної корости). З цією метою закапують в кожне вухо по 4-6 крапель (краплі обов'язково вводять в обидва вуха). Для рівномірного розподілу препарату вушну раковину складають навпіл і злегка масажують її підставу. Залишок препарату в в піпетці (в розрахунку на масу тварини), наносять на шкіру між лопаток (однократна обробка). Препарат не дозволяється застосовувати при прориві барабанної перетинки.

Препарат Фронтлайн Спот-он застосовують для боротьби з блохами, вошами, волосоїдів та кліщами (іксодові, хейлітелли, отодектоси) котів, шляхом топікального (точкового) нанесення препарату на шкіру. Перед обробкою у піпетки відламують кінчик, розсовують у тварини шерсть в області спини (між лопатками) і натискаючи на піпетку наносять препарат в одну або кілька точок. Залежно від виду і маси тварин використовують піпетки Фронтлайн Спот різного об'єму.

Перед використанням з тюбик-піпетки відрізають захисний ковпачок, розставивши шерсть і натискаючи на тюбик-піпетку, наносять препарат на шкіру в недоступному для злизування тваринам місці (між лопатками).

При обробці великих собак вміст тюбик-піпетки наносять на шкіру в три-чотири місця на спині від лопаток до крижів.

Обробку тварин проводять на відкритому повітрі або в добре провітрюваному приміщенні при відкритих вікнах (кватирках).

Запобіжні заходи:

Препарат Фронтлайн Спот-он не дозволяється застосовувати цуценятам і кошенятам молодше 8-тижневого віку.

Не рекомендується мити тварин протягом 48 годин після обробки препаратом.

При попаданні в очі викликає слабке подразнення.

Склад: Фіпроніл 10%, етанол - 10 мл, бутилгідроксіанізол -0,02 г, бутілгідроксітолуен - 0,01 г і ексципієнт - до 100 мл.

Детальніше про товар

Артикул TRI159924

Характеристики

Характеристики

Країна-виробник товару
Франція
Тип тварини
Собаки
Порода
Великі
Середні
Різновид товару
Frontline DOG
Різновид_ ідентифікатор
20-40 кг
Тип засобу
піпетки
Лікарська форма
Піпетки

Спеціальні артикули

Спеціальні артикули

код EAN13
2000981200305