• Під Замовлення
Корм Для Морських Свинок Classic Cavia 0.5 кг
search
  • Корм Для Морських Свинок Classic Cavia 0.5 кг

Корм Для Морських Свинок Classic Cavia 0.5 кг

Корм для морських свинок Versele-Laga Classic Cavia 0.5 кг

Штрих-код: 5410340616123
Артикул: 616123
Кількість
Під Замовлення

Опис

Корм для морських свинок Versele-Laga Classic Cavia 0.5 кг 

Versele-Laga– це високоякісні корми для тварин, ласощі та продукція по догляду. Корми та ласощі від бельгійської компанії Versele-Laga адаптовані до харчовим потребам кожного виду тварин і птахів. Склад продукції заснований на інгредієнтах, якими тваринами живляться в своєму природному середовищі існування.

Versele-Laga Classic Caviaзернова суміш — збалансований повноцінний корм для морських свинок. Складається із сухої трави, зерна і овочів у вигляді пластівців і екструдованих гранул, особливо привабливих для морських свинок. Збагачений мінеральними речовинами і вітамінами, в тому числі вітаміном С. Містить велику кількість клітковини для здоров'я травної системи. Дозволяє правильно сточувати зуби. Суміш виготовлена методом екструдування, що дозволяє зберегти в ній всі вітаміни, мікроелементи та амінокислоти, при цьому підвищуючи засвоюваність речовин до 90%. Корм збагачена фруктами, овочами і зеленню, багатими на необхідний для морських свинок вітамін С.

При регулярному вживанні надає протизапальну дію і покращує роботу серця. Містить антиоксиданти і вітамін Е, які допомагають організму вихованця протистояти агресивним зовнішнім факторам.

Детальніше про товар

Артикул 616123

Характеристики

Характеристики

Різновид товару
Crispy Muesli
Різновид_ ідентифікатор
Морська Свинка 500 г

Спеціальні артикули

Спеціальні артикули

код EAN13
5410340616123