Nexgard Spectra Жувальні Таблетки Від Бліх, Кліщів Та Глистів Для Собак 2-3,5 кг (1 Шт)
search
  • Nexgard Spectra Жувальні Таблетки Від Бліх, Кліщів Та Глистів Для Собак 2-3,5 кг (1 Шт)
  • Nexgard Spectra Жувальні Таблетки Від Бліх, Кліщів Та Глистів Для Собак 2-3,5 кг (1 Шт)

Nexgard Spectra Жувальні Таблетки Від Бліх, Кліщів Та Глистів Для Собак 2-3,5 кг (1 Шт)

NexGard Spectra 1 жувальна таблетка для собак вагою 2-3,5 кг

Засіб від кліщів та бліх. Діє протягом 1 місяця

Штрих-код: 3661103048572
Артикул: TRI159903
Кількість

Опис

NexGard Spectra 1 жувальна таблетка для собак вагою 2-3,5 кг

Засіб від кліщів, бліх та глистів. Діє протягом 1 місяця

NexGard Spectra — смачна жувальна таблетка для собак проти найбільш поширених зовнішніх і внутрішніх паразитів собак. НексГард Спектра, крім дії на зовнішніх паразитів, бореться проти гельмінтів — аскарид, волосоголовців, анкілостом, а також захищає собак від дирофіляріозу.

Склад (1 г препарату містить дієві речовини):

Афоксоланер — 18.75 мг; мільбеміцин оксим — 3.75 мг, а також допоміжні речовини.

За зовнішнім виглядом препарат є таблетками від світло-рожевого до темно-рожевого кольору, круглої (позиція від 2 до 3.5 кг) або прямокутної форми.

НексГард Спектра випускають у п'яти дозах (таблетки по 0.5 г; 1 г; 2 г; 4 г, 8 г) розфасованими по 3 таблетки в блістери й упаковані в картонні коробки.

Зберігають препарат у закритій заводській упаковці, за температури від 0 °C до 30 °C.

Фармакологічні властивості:

NexGard Spectra — комбінований протипаразитний препарат.

Активні речовини, що входять до складу препарату (афоксоланер і мільбеміцин оксим) забезпечують широкий спектр протипаразитної дії на ектопаразитів і гельмінтів, що паразитують у собак. Препарат активний проти дорослих бліх (Ctenocephalides felis, (Ctenocephalides cani) проти кліщів (Rhipicephalus sanguineus, Dermacentor reticulatus та D. variabilis, Ixodes ricinus та Ixodes scapularis, Amblyomma americanum та Haemaphysalis longicornis), шлунково-кишкових нематод (Toxocara canis, Toxocara leonine, Ancylostoma caninum, Ancylostoma braziense, Trichuris vuilpis), личинки дирофілярій (Dirofilaria immitis)

Афоксоланер — інсектоакарицид із групи ізоксазоліна, механізм дії полягає в блокуванні ГАМК залежних рецепторів членистоногих, порушення передавання нервових імпульсів, що призводить до паралічу та загибелі ектопаразитів. Після перорального застосування, афоксоланер всмоктується в шлунково-кишковому тракті та досягає системного кровотоку, і максимальна концентрація в плазмі визначається через 2-4 години після застосування препарату, біодоступність становить 88%. Афоксоланер повільно метаболізується і виводиться з організму з жовчю й сечею.

Інсектицидна дія препарату починається через 30 хвилин після його перорального застосування, загибель бліх відбувається упродовж 6 год та іксодових кліщів упродовж 24 год. Одноразове застосування препарату запобігає повторному зараженню упродовж 1 місяця.

Мільбеміцина оксим — макроциклічний лактон, активний стосовно личинок і імаго нематод, що паразитують у шлунково-кишковому тракті, а також личинок дирофілярій. Механізм дії мільбеміціна зумовлений підвищенням проникності клітинних мембран для іонів хлору, що призводить до надполяризації мембран клітин нервової та м'язової тканини та загибелі паразита.

Порядок застосування і протипоказання:

Лікування акарозів собак, викликаних кліщами та блохами, лікування собак у разі зараження шлунково-кишковими нематодами, комплексна терапія алергічного дерматиту, профілактика дирофіляріозу собак.

Протипоказанням до застосування є підвищена індивідуальна чутливість тварини до активних речовин (компонентів) препарату. Не застосовувати хворим і ослабленим тваринам. Не застосовувати цуценятам до 8 тижневого віку та масою тіла до 2 кг. Не застосовувати іншим тваринам, крім собак.

Дози та застосування препарату:

Препарат NexGard Spectra застосовується перорально, одноразово в дозі 2.5 — 5.36 мг (залежно від маси тіла собаки) афоксоланера та 0.5-1.07 мг мільбеміцина оксима на 1 кг маси тіла тварини.

Для собак масою тіла понад 60 кг використовується комбінація таблеток різної ваги.

NexGard Spectra може використовуватися як сезонне лікування проти бліх та кліщів (замінюючи лікування моновалентним препаратом) у собак зі встановленим діагнозом шлунково-кишкових нематодозів. Одноразове застосування препарату є ефективним у лікуванні шлунково-кишкових нематодозів. Після проведеного лікування нематодозів таке оброблення тварин проти бліх та кліщів проводиться моновалентними препаратами.

Для профілактики дирофіляріозу в неблагополучних регіонах препарат НексГард Спектра застосовують у весняно-літньо-осінній період щомісяця, починаючи за місяць до початку лету переносників збудника — москітів і комарів, і закінчують не раніше, ніж за місяць після завершення їхнього літа.

Якщо тварині застосовували інший препарат, який захищає від дирофілярій, перше застосування препарату NexGard Spectra необхідно починати через 1 місяць після останнього оброблення попереднім препаратом.

Перед обробленням препаратом для профілактики дирофіляріозу, рекомендується провести обстеження собак віком від 8 місяців на наявність в організмі статевозрілих дирофілярій.

Не допускається розламування таблеток.

NexGard Spectra має приємний аромат і смак і, зазвичай, добре поїдається собаками, у протилежному разі, препарат згодовують із кормом. Необхідно переконатися, що собака повністю проковтнула необхідну дозу препарату.

Детальніше про товар

Артикул TRI159903

Характеристики

Характеристики

Країна-виробник товару
Франція
Тип тварини
Собаки
Порода
Малі
Різновид товару
NexGard Spectra
Різновид_ ідентифікатор
2-3,5 кг
Кількість в упаковці
1
Активні речовини
афоксоланер
мільбеміцин оксим
Тип засобу
Таблетки
Лікарська форма
Таблетки

Спеціальні артикули

Спеціальні артикули

код EAN13
3661103048572