• Тимчасово недоступний
Таблетки Для Котів Та Собак «Сексcтоп» 10 Таблеток (Для Регуляції Статевої Активності)
search
  • Таблетки Для Котів Та Собак «Сексcтоп» 10 Таблеток (Для Регуляції Статевої Активності)

Таблетки Для Котів Та Собак «Сексcтоп» 10 Таблеток (Для Регуляції Статевої Активності)

Таблетки для котів та собак ProVET «Сексcтоп» 10 таблеток (для регуляції статевої активності)

Штрих-код: 2700000004869
Артикул: PR020084
Кількість
Тимчасово недоступний

Опис

Препарат застосовують для затримки або переривання тічки у сук і кішок (на подальші вагітності негативно не впливає.) У кобелів і котів препарат гальмує статеву активність і регулює пов’язані з цим проблеми поведінки. Діючою речовиною препарату є синтетичний прогестаген — мегестролу ацетат. Властивість гормону гальмувати статеву охоту і овуляцію використовується для затримки тічки, зміщення часу настання, корекції статевої поведінки, а також з метою уникнення небажаного потомства. Повне відновлення репродуктивної функції відбувається через 2-3 місяці після припинення прийому препарату.

Спосіб застосування: Перорально з кормом або примусово, безпосередньо на корінь язика: Котам: Для заспокоєння при статевому збудженні — 1 таблетку щодобово протягом 3-5 діб. Кішкам: Для попередження тічки — 1 таблетку на 10-14 діб. Після припинення застосування препарату тічка настає через 14 діб. Для припинення тічки — по 1 таблетці щодобово протягом 3-5 діб (з моменту прояву ознак статевого збудження). Як контрацептив — 3 таблетки протягом доби після парування. Сукам: Для попередження тічки — 1 таблетку на 10 кг маси тіла тварини один раз на 14 діб. Після припинення застосування препарату тічка настає через 21 добу. Для припинення тічки — по 1 таблетці на 10 кг маси тіла тварини протягом 7 діб (з моменту прояву ознак статевого збудження). Як контрацептив — 2 таблетки на 5 кг маси тіла тварини щоденно протягом 2 діб після парування. Кобелям: Для заспокоєння при статевому збудженні — 1 таблетку на 10 кг маси тіла тварини щодобово протягом 5 діб.

Умови зберігання: Зберігати у сухому темному, недоступному для дітей і тварин місці, окремо від продуктів харчування та кормів при температурі від 4 °С до 25 °С.

Склад: 1 таблетка (490 мг) містить діючу речовину: мегестролу ацетат — 5,0 мг, допоміжні речовини.

Протипоказання: Не застосовувати тваринам при захворюваннях статевої системи (піометра, метрит, ендометрит), пухлинах молочної залози, при діабеті, нестатевозрілим тваринам. Не використовувати під час вагітності та лактації. Не рекомендується застосовувати молодим самкам до першої тічки або як анестральну терапію при порушенні статевого циклу.

Термін придатності: 3 роки.

Форма випуску: блістери по 10 таблеток.

РП № АВ-06100-01-15. Сертифікат: ISO 9001:2015, GMP.

Детальніше про товар

Артикул PR020084

Спеціальні артикули

Спеціальні артикули

код EAN13
2700000004869