• Тимчасово недоступний
Антигельмінтик для кішок, цуценят і собак малих порід
search
  • Антигельмінтик для кішок, цуценят і собак малих порід

Енвайр Антигельмінтик Для Кішок, Цуценят І Собак Малих Порід 10 Шт

Arterium Енвайр ® Антигельмінтик для кішок, цуценят і собак малих порід - це ефективний препарат, який призначений для лікування та профілактики глистів у домашніх тварин.

Штрих-код: 4823000809307
Артикул: FG-GF-VE-TA020
Кількість
Тимчасово недоступний

Опис

Arterium Енвайр ® Антигельмінтик є сучасним і ефективним рішенням для контролю за паразитами у вашої кішки, цуценяти або собаки малої породи. Цей препарат забезпечує широкий спектр антигельмінтної дії, що базується на фармакологічному дії складових, а саме пірантелу памоат (ембонат) та празиквантел. Таблетки мають зручну форму і фаску для полегшення годування та дозування.

Діючі речовини препарату Енвайр ® мають специфічну дію на різні типи гельмінтів. Пірантелу памоат активний проти нематод (круглих гельмінтів), діючи на холінергічні рецептори паразитів і спричиняючи необоротний спастичний параліч, в результаті чого гельмінти виводяться з організму кишечником. Празиквантел діє на цеоод (стрічкові гельмінти), підвищуючи проникність мембран і викликаючи руйнування зовнішнього покриву цесгод дорослих форм.

Arterium Енвайр ® Антигельмінтик розроблено з урахуванням найвищих стандартів безпеки та якості. Препарат може застосовуватись для дегельмінтизації дорослих тварин та цуценят від 1-го місяця життя. Зберігайте дозування відповідно до рекомендацій, щоб забезпечити ефективне лікування та запобігання повторним зараженням.

Рекомендовані дози:

Кошенята віком 2-4 міс - ¼ таблетки

Коти масою тіла 2 кг - ½ таблетки

Коти масою тіла 4 кг - 1 таблетка

Коти масою тіла 6 кг - 1,5 таблетки

Детальніше про товар

Бренд Arterium
Артикул FG-GF-VE-TA020

Спеціальні артикули

Спеціальні артикули

код EAN13
4823000809307