• Тимчасово недоступний
Pronature Holistic Dog Duck & Orange 13.6 кг
search
  • Pronature Holistic Dog Duck & Orange 13.6 кг

Pronature Holistic Dog Duck & Orange 13.6 кг

Pronature Holistic Dog Duck & Orange – це сухий беззерновий холістик корм для собак, що забезпечує повноцінне і дуже смачне харчування для вихованців усіх порід

Штрих-код: 065672525138
Артикул: 525138
Кількість
Тимчасово недоступний

Опис

Pronature Holistic Dog Duck & Orange – це сухий беззерновий холістик корм для собак, що забезпечує повноцінне і дуже смачне харчування для вихованців усіх порід. Основою цього корму є м’ясо, що становить 50% його складу, а також фрукти і овочі (36%) та різноманітні компоненти, включаючи екстракти жирів і олій, спеції, пряні трави, вітаміни та мінерали (14%). До складу корму також входять картопля, горох, апельсин, яблука, чорниця, ананас, ромашка та інші корисні інгредієнти. Виробництво здійснюється в Канаді, а розмір гранули становить 15 мм.

Питання та Відповіді про Pronature Holistic Dog Duck&Orange Корм для Собак

Що таке Pronature Holistic Dog Duck&Orange?

Pronature Holistic Dog Duck&Orange - це сухий беззерновий холістик корм для собак, який є повноцінним та дуже смачним раціоном для вихованців усіх порід.
Цей корм розроблений на основі свіжого м'яса качки, спеціально для дорослих собак, яким важко перетравлювати злаки. Він складається з 50% м'яса, 36% фруктів і овочів, та 14% інших компонентів, включаючи екстракти жирів і олій, спеції, пряні трави, вітаміни та мінерали.

Які особливості корму Pronature Holistic Dog Duck&Orange?

Особливість корму Pronature Holistic Dog Duck & Orange полягає в його унікальному складі та високій поживній цінності.
Корм містить м'ясо качки, фрукти, овочі та трави, що робить його схожим на ресторанну страву високої кухні. Кожна гранула корму наповнена вітамінами, мінералами, антиоксидантами і має високу поживність, що допомагає утримувати вашого вихованця в здоровому та активному стані.

Чи можна легко перейти на корм Pronature Holistic Dog Duck&Orange з інших кормів?

Усі холістик корми для собак Pronature Holistic є взаємозамінними, що дозволяє переходити на Pronature Holistic Dog Duck&Orange без перехідного періоду та без ризику для здоров'я собаки.

Детальніше про товар

Бренд Pronature Holistic
Артикул 525138

Характеристики

Характеристики

Тип Товару
Сухий Корм
Клас
Холістик
Країна-виробник товару
Канада
Порода
Усі породи

Спеціальні артикули

Спеціальні артикули

код EAN13
065672525138