• Тимчасово недоступний
Корм Happy Dog NaturCroq XXL – це повноцінний, збалансований корм, який розроблений спеціально для дорослих собак великих порід
search
  • Корм Happy Dog NaturCroq XXL – це повноцінний, збалансований корм, який розроблений спеціально для дорослих собак великих порід

Сухий Корм Supreme Sensible Irland З Лососем І Кроликом Для Дорослих Собак 4 кг

Happy Dog Supreme Sensible Irland - надзвичайно корисний і смачний сухий корм для собак з проблемами шкіри та травленням. Завдяки відбірним інгредієнтам, він сприяє зміцненню здоров'я тварини та забезпечує ласощі для найвибагливіших смаків.

Штрих-код: 4001967014105
Артикул: 014105
Кількість
Тимчасово недоступний

Опис

Зберігайте здоров'я та гарний настрій своєї собаки з допомогою Happy Dog Supreme Sensible Irland - високоякісного сухого корму преміум-класу, спеціально розробленого для дорослих собак з проблемами шкіри та травленням. Відчуйте, як ваша улюблена чотирилапа радіє їжі, яка дарує смакові насолоди та користь для здоров'я.

Цей корм - справжнє поєднання корисних інгредієнтів, що стане найкращим вибором для вашої собаки. Він містить ніжний кролик та корисний лосось, які забезпечують високий рівень білка та незамінних поживних речовин, необхідних для здорового росту та функціонування організму. Корм також збагачено картоплею, овесом і ячменем, які сприяють легкому  травленню вашої собаки.

Happy Dog Supreme Sensible Irland має унікальний комплекс Life Plus Concept, який допомагає запобігати будь-яким проблемам, пов'язаним з недостатністю харчування. Корм містить лише 21% білка, що робить його ідеальним для собак із чутливим травленням. М'ясо лосося та кролика додають корму особливого смаку, а також корисні мідії з Нової Зеландії підтримують здоров'я суглобів.

Насичений омега-3 та омега-6 жирними кислотами підтримує здоров'я шкіри і блеск шерсті, а ферментована з природною молочною кислотою активізує імунну систему вашої собаки. Корм також містить мікроелементи, які забезпечують оптимальний метаболізм і хороше травлення.

Детальніше про товар

Бренд Happy Dog
Артикул 014105

Характеристики

Характеристики

Тип Товару
Сухий Корм
Вік
Дорослі
Тип тварини
Собаки

Спеціальні артикули

Спеціальні артикули

код EAN13
4001967014105