Happy Cat Minkas Sterilised - повноцінний корм для стерилізованих котів
search
  • Happy Cat Minkas Sterilised - повноцінний корм для стерилізованих котів
  • Happy Cat Minkas Sterilised - повноцінний корм для стерилізованих котів

Сухий Корм Minkas Perfect Mix Для Дорослих Кішок З Птицею, Ягнятинкою Та Рибою 0.5 кг (Власне Фасування)

Happy Cat Minkas Perfect Mix - смачний сухий корм для вашої дорослої кішки зі смаком птиці, ягнятини та риби. Поживний і без сої, цей корм задовольнить апетит вашої улюбленої тварини.

Штрих-код: 21074321
Артикул: 21074321
80,00 ₴

Реальне фото товару:
Безкоштовна Доставка від 699 грн
Кількість

Опис

Happy Cat Minkas Perfect Mix - ідеальний вибір для вашої дорослої кішки. Цей смачний сухий корм розроблений з думкою про задоволення потреб вашого пухнастого друга та забезпечення йому всіх необхідних поживних речовин.

Завдяки цінним білкам, отриманим з м'яса птиці, ягнятини і риби, корм Happy Cat Minkas Perfect Mix забезпечує вашу кішку необхідними амінокислотами, вітамінами та мікроелементами. А високоякісні хрустящі злакові компоненти доповнюють дієту вашої кішки здоровими вуглеводами.

Унікальна формула Happy Cat Natural Life Concept додає цьому корму особливої цінності. Вона поєднує натуральні інгредієнти, які сприяють зміцненню імунної системи, покращенню обміну речовин і забезпеченню здорової шерсті вашої кішки. Так ваша киця отримує все необхідне для збереження здоров'я і життєвої радості.

Корм Happy Cat Minkas Perfect Mix відповідає найвищим стандартам якості і безпеки. Він підходить як довгошерстим, так і короткошерстим породам кішок, незалежно від їхнього віку та розміру. Запропонуйте вашому улюбленцю цей вишуканий смаковий досвід і впевнено дивіться, як він насолоджується кожним шматочком.

Детальніше про товар

Бренд Happy Cat
Артикул 21074321

Характеристики

Характеристики

Тип Товару
Сухий Корм
Клас
Суперпреміум
Вік
Дорослі
Країна-виробник товару
Німеччина
Тип тварини
Кішки
Призначення
Основне годування
Порода
Усі породи
Різновид товару
Minkas Perfect Mix
Різновид_ ідентифікатор
фасовка

Спеціальні артикули

Спеціальні артикули

код EAN13
21074321