• -15%
  • Під Замовлення
Наповнювач Для Котячого Туалету Classic Fresh 3in1 18л
search
  • Наповнювач Для Котячого Туалету Classic Fresh 3in1 18л

Наповнювач Для Котячого Туалету Classic Fresh 3in1 18л

Наповнювач для котячого туалету Gimborn Biokat's Classic Fresh 3 in 1 Бентонітовий 18 л

Штрих-код: 4002064613796
Артикул: G-613796
Кількість
Під Замовлення

Опис

Наповнювач для котячого туалету Gimborn Biokat's Classic Fresh 3 in 1 Бентонітовий 18 л

Biokat's Classic fresh 3in1 — відчуйте чарівний дотик і гармонійне поєднання свіжоскошеної трави та ранкової роси. Свіжі трави, білі квіти та нотка мускусу навіюють думки про чарівну весну.

Запах Biokat's Classic fresh із весняним ароматом вирізняється своєю формулою захисту — AromaProtect Formula. Ця формула надійно ізолює неприємні запахи та вивільняє запашний весняний аромат. Чим вирізняється формула гігієни Hygiene Formula 3in1? Hygiene Formula 3in1 складається з гранул трьох різних розмірів. У великих гранулах особливо багато великих пор: ці пори вбирають рідину, як губка, і поглинають запахи.

Площа пригорщі великих гранул порівнянна з площею цілого футбольного поля! Середні гранули під час контакту з рідиною щільно прилягають один до одного, утворюючи дуже міцні грудки. Дрібні гранули допомагають працювати гранулам іншого розміру: вони розподіляються між середніми та великими гранулами та сприяють оптимальному розкриттю їх корисних властивостей. Наш наповнювач кішка практично не виносить на лапах і шерсті з лотка! Це дасть Вам змогу уникнути непотрібного прибирання.

З Biokat's лоток Вашого улюбленця надовго збереже свіжість і чистоту. Biokat's є лауреатом премії Ecocare-Award 2012, яка свідчить про дбайливе ставлення компанії до природи.

Утилізувати наповнювач треба з побутовими відходами або в контейнер із біосміттям (із дотриманням місцевих приписів). Не змивати в каналізацію.

Розміри: 29х51х17 см.

Вага: 18.5 кг.

Детальніше про товар

Артикул G-613796

Характеристики

Характеристики

Клас
Суперпреміум
Країна-виробник товару
Німеччина
Різновид товару
Biokats
Різновид_ ідентифікатор
Classic Fresh 18 л
Запах
Без Ароматизатору
Вид Наповнювача
Бентонітовий
Наповнювач грудкується
Так

Спеціальні артикули

Спеціальні артикули

код EAN13
4002064613796